Dagelijks Woord 23 maart

Bemoediging vanuit Psalm 62
In deze moeilijke en onzeker tijd van corona, hebben we de bemoediging vanuit de Bijbel hard nodig. Ik heb nagedacht over hoe ik een bijdrage kan leveren. Hierbij wil ik de teksten van Dagelijks Woord als basis nemen voor korte overdenkingen. Ik kan niet beloven dat ik elke dag een bijdrage deel, maar bij deze deel ik een eerste “probeersel”.
Het is een video en omdat het de eerste keer is, laat deze wat beeld en geluid betreft nogal wat te wensen over. Toch wil ik hem delen om de inhoud. We gaan ons best doen om de kwaliteit te verhogen.

Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Anja Bezemer
Anja Bezemer
3 maanden geleden

Wat mooi Jolande….zo herkenbaar!
Dat tegen jezelf zeggen: Alleen de Here is mijn redding…mijn zekerheid….mijn leven!
Fijn om je even te zien en te horen…liefs en zegen anja

1
0
Ben benieuwd naar jouw mening, reageer gerust!x
()
x