Dagelijks Woord 23 maart

Bemoediging vanuit Psalm 62
In deze moeilijke en onzeker tijd van corona, hebben we de bemoediging vanuit de Bijbel hard nodig. Ik heb nagedacht over hoe ik een bijdrage kan leveren. Hierbij wil ik de teksten van Dagelijks Woord als basis nemen voor korte overdenkingen. Ik kan niet beloven dat ik elke dag een bijdrage deel, maar bij deze deel ik een eerste “probeersel”.
Het is een video en omdat het de eerste keer is, laat deze wat beeld en geluid betreft nogal wat te wensen over. Toch wil ik hem delen om de inhoud. We gaan ons best doen om de kwaliteit te verhogen.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment authors
Anja Bezemer Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Anja Bezemer
Gast
Anja Bezemer

Wat mooi Jolande….zo herkenbaar!
Dat tegen jezelf zeggen: Alleen de Here is mijn redding…mijn zekerheid….mijn leven!
Fijn om je even te zien en te horen…liefs en zegen anja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑